Hairforce 1 en Sportfever winnaars Haarlem Business Awards 2017 met Marco Mok wederom in de jury!

Op donderdag 19 oktober was het zover: de Haarlem Business Awards van 2017. Ook deze editie vond plaats in het Crown Business Center in de Waarderpolder en werd wederom goed bezocht.

De avond begon met gastspreker voormalig tophockeyer Jacques Brinkman, die met een enerverend en emotioneel verhaal de zaal dichter bij elkaar wist te brengen. Wat blijkt: de basisprincipes van de topsport liggen helemaal niet zover van die van het ondernemen. Maar hoe pak je dit aan? Jacques Brinkman heeft 10 principes, 5 regels en 5 rollen uitgedacht die nodig zijn om hierin succesvol te worden.

Haarlem Business Awards 2017

Toen de zaal opgewarmd was met een nieuwe wind van teamspirit, werd het tijd om de genomineerden beter te leren kennen. Door middel van korte introductiefilmpje werden zij ingeleid en daarna op het podium gevraagd. Na weken in spanning kwamen we er eindelijk achter wie die felbegeerde award in ontvangst mocht nemen: Sportfever won in de award voor de categorie ‘1-5 FTE’s’ en de dames van Hairforce 1 wonnen de award in de categorie ‘meer dan 5 FTE’s’ en gingen er ook nog vandoor met de publieksprijs.

DM trakteert de winnaars met een gratis brainstormsessie en een lekker biertje van het huis!